Næste holdopstart MANDAG D. 19 februar.            Følg min Facebook side.                  Kontrol spørgsmål til køreprøven

Din reelle køreskole - til de rigtige penge

Hos Kirke Hyllinge Køreskole får du

Kirke Hyllinge Køreskole, Din reelle køreskole

Jeg har altid lovet mig selv, at hvis jeg nogensinde skulle starte egen virksomhed ville jeg være den reelle, der på en ærlig og gennemskuelig måde oplyser kunden om hvad de skal have op af lommen når de forlader butikken.

Nu hvor jeg så har startet Kirke Hyllinge Køreskole, er det gået op for mig at virkeligheden måske er lidt mere nuanceret end som så, for hvor går kunderne hen når der ex. Står (Få kørekort her; Lovpakke 13.999, – kr.) i vinduet hos mange andre køreskoler, når der ex. Står 18 – 19000,- kr i mit vindue.

Jeg er bange for at mister kunder ved at være den reelle. For hvis jeg ikke kender til den vare jeg køber, kigger jeg jo også først på prisen også går jeg ind i den butik med den laveste pris.

Så skal jeg stadig være den reelle og risikerer folk vælger mig fra eller skal jeg, ligesom de fleste andre sætte en urealistisk lav pris i mit vindue også, og bliver den butik som jeg har lovet mig selv at jeg ikke ville blive.

Jeg er kommet frem til, at jeg til at starte med, simpelthen laver en helgardering, så nu har jeg lavet en billig og urealistisk LOVPAKKE, som de fleste andre har, som på ingen måde er retvisende for hvad den samlet udgift bliver.

Også har jeg lavet en LOVPAKKE+ som er den reelle pris med alle de udgifter lagt sammen, det eneste der kan komme ud over, er ekstra kørelektioner hvis dette findes nødvendigt.

Generhvervelse af kørekort

Har du mistet førerretten, eller er du blevet indkaldt til en kontrollerende køreprøve skal du, når frakendelsestiden er udløbet eller før fristen for den kontrollerende prøve udløber, aflægge en teori- og en praktisk prøve.

Hvis det er en kontrollerende prøve skal du aflevere dit kørekort når du møder op til teoriprøve, og du får det kun tilbage hvis du består. Består du ikke får du først kørekortet igen når både teori- og praktisk prøve er bestået. Du har ubegrænset antal forsøg til at bestå, det koster dog et nyt prøvegebyr hver gang, samt evt. ekstra køretimer.

Kørekort til 17-årige

Den 31. maj 2016 vedtog folketinget at man fra d. 1. januar 2017 allerede som 17-årig kan tage kørekort til bil, og køre bil under visse betingelser, for at give de unge bilister mere rutine i trafikken og derved nedsætte antallet af ulykker blandt de helt unge bilister som ellers er overrepræsenteret i ulykkesstatistikkerne.

 

Helt enkelt betyder det, at man kan starte med at tage kørekort når man er 16 år og 9 måneder.

Det er præcist den samme køreuddannelse som alle andre skal igennem, den eneste forskel er at, når man har bestået køreprøven, må man kun køre bil med en ledsager der opfylder følgende krav: