Næste holdopstart MANDAG D. 19. AUGUST.            Følg min Facebook side.                  Kontrol spørgsmål til køreprøven

Generhvervelse af kørekort

Har du mistet førerretten, eller er du blevet indkaldt til en kontrollerende køreprøve skal du, når frakendelsestiden er udløbet eller før fristen for den kontrollerende prøve udløber, aflægge en teori- og en praktisk prøve.

Hvis det er en kontrollerende prøve skal du aflevere dit kørekort når du møder op til teoriprøve, og du får det kun tilbage hvis du består. Består du ikke får du først kørekortet igen når både teori- og praktisk prøve er bestået. Du har ubegrænset antal forsøg til at bestå, det koster dog et nyt prøvegebyr hver gang, samt evt. ekstra køretimer.

Skyldes frakendelsen spiritus eller narkokørsel skal du have gennemført et såkaldt ANT-kursus (Alkohol, Narko, og Trafik) før du kan komme til en teoriprøve. Kurset består af 4 lektioner på hver 3 timer som er fordelt over 4 uger, og koster 3200,- Du skal selv tilmelde dig og betale for kurset, det kan du gøre ved at klikke her. http://antk.dk/

Den billigste.

Start med at gå på Borgerservice.

Medbring brevet fra politiet hvori din dom fremgår, medbring også beviset for ANT-kurset hvis du har gennemført et sådant, og medbring et nyt foto til dit kørekort hvis du har haft en ubetinget frakendelse.

Borgerservice vil herefter være behjælpelig med at udfylde og indsende de korrekte papirer.

Gå herefter hjem og øv dig på teorien. Når du føler dig klar til en teoriprøve, går du igen på Borgerservice og beder dem bestille tid til en prøve, her skal du betale et prøvegebyr på 890 kr. som dækker både teori- samt praktisk prøve. Dumper du en af disse vil det koste et nyt gebyr.

Når du har bestået teoriprøven kontakter du mig på sms eller e-mail, så finder jeg en dato til praktisk prøve og derefter kan vi aftale tid til en køretime.

Den letteste. (som de fleste vælger)

Jeg sørger for alt papirarbejdet på Borgerservice og giver dig en kode så du kan øve teori og teoriprøver på internettet.

Føler du et behov for at deltage i almindelig teoriundervisning er dette også muligt.

Når du føler dig klar til teoriprøve kontakter du mig, og jeg finder en tid til dig.

Når teoriprøven er bestået finder jeg en køreprøve til dig, og herefter aftaler vi tid til køretimer.